Csajok a motoron jótékonysági naptárfotózás

A “Csajok a motoron” alapvetően egy a motorozó nők számára létrehozott fórum és motoros magazin, de természetesen nincsenek kitiltva az erősebb nem képviselői sem.  Még a hideg tavaszi napokon merült fel a saját motoros naptár ötlete a fórumon,  gondoltam miért is ne csinálnák  meg, úgy is annyi motor és csaj kép van,  miért ne csinálhatnák végre dögös  motoroscsajos képeket. Olyan csajokról akiken látszik is, hogy tudnak motorozni, nem csak odaállították őket a motorok mellé… Eredetileg csak saját használatra készült volna, ki-ki a családját, a szeretteit szerette volna meglepni vele. Aztán jött az országos özönvíz, és a lányok úgy gondolták, hogy a naptár elkészítésébe fektetett munkájukkal akár segíthetnének is azoknak, akik szerencsétlenül jártak.

A lányok maguk is meglepődtek azon, hogy a profi szakemberek mit hoztak ki belőlük, így egyöntetű volt a döntés, hogy a jó ügy érdekében vállalják az arcukat – még ha némileg hiányos öltözékben is – a nyilvánosság előtt. A naptár grafikáját magam készítettem, igyekeztem hozzátenni a lányok saját stílusát és a hónaphoz illő témát ötvözni.  Így lett például Miss Szeptember tanulómotoros  (ő még tényleg kezdő),  Miss Júliusból benzinmacska – ő valóban olyan bukósisakkal motorozik, amin két párducfül is van. :-)

A Jótékonysági Motoros Naptár eladásából befolyó összeggel egy árvízkárosult családot fogunk támogatni, akikhez szintén közvetlen kapcsolatot találtunk a fórum felhasználói között. Az összegyűlt összeget egy motoros túra keretében fogjuk átadni.

Ha szeretnél segíteni, a 2011-es naptárat megvásárolhatod akár tőlem is utánvéttel, 2500,-Ft-ért A4-es méretben, vagy pedig itt. Kérlek írj egy megrendelő e-mailt az info@minafoto.hu -ra. Köszönjük a család nevében!

A lányokról készül fotó sorozatok és ízelítő a naptárból itt található.  Megjelent a  Blikkben és készülődik a Wildban is egy cikk a témáról.

2010. július 25. - 09:34